Archief

Jeugdhuis De Klup door de jaren heen...'t Is niet zo lang geleden...

't lijkt een ver verleden...

De Klup in de kijker...

01/02/2022 - Katrien Vits is de 8ste voorzitter in de geschiedenis van De Klup


Jeugdhuis de Klup vzw uit Hoegaarden heeft een nieuwe voorzitter. Katrien Vits, die ook alle dansactiviteiten leidt, neemt de fakkel over van Kim Hennuy, die het voorzitterschap waarnam in de coronaperiode.


In de geschiedenis van de voorzitters van de Klup noteren we in volgorde als voorzitters Willy Boffé, Freddy Mannaerts, Benny Taverniers, Guy Caubergs, Kim Hennuy, Jurgen Mespreuve, Marinka Kerryn, en nu Katrien Vits.

08/03/2021 - Nieuw terras voor Jeugdhuis de Klup uit Hoegaarden


Jeugdhuis de Klup in Hoegaarden is gevestigd in de voormalige kantine van de sporthal . De Klup is de voorbije 12 maanden nauwelijks open geweest. Er werd duchtig gewerkt, eerst binnen, en nu zijn ook de werken door de gemeente aan de gang. Zo wordt momenteel een nieuw buitenterras gelegd. Dit komt tussen het jeugdhuis en het tweede voetbalveld van SC Out-Hoegaarden.

11/02/2021 - Jeugdhuis de Klup 10 jaar na de verhuis naar de Tiensestraat


Op 12 februari is het exact 10 jaar geleden dat jeugdhuis ‘de Klup’ in Hoegaarden van de Doelstraat naar de Tiensestraat aan de sporthal verhuisde. Het jeugdhuis viert dit jaar de 55ste verjaardag, maar door corona verlopen de activiteiten al een tijdje in mineur. Deze week worden er bij de mensen aan huis wel Valentijnboxen geleverd, maar het is toch wachten op de versoepelingen om de activiteiten te kunnen hervatten. “In 2020 maakten we een vervelend jaar mee. Vanaf de eerste lockdown tot begin oktober waren we dicht. En toen we na de verbouwingen open gingen in oktober, moesten we twee weken later weer sluiten”, zegt voorzitter Kim Hennuy.

Volg ons op social media...